Asunnosta muutto

MUISTETTAVAA POISMUUTETTAESSA

Asunnon irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kuukauden viimeisestä päivästä jolloin asunto on irtisanottu.

Asunnosta muuttopäivä on päivä jolloin vuokrasopimus päättyy. Huoneisto luovutetaan tyhjennettynä ja siivottuna kokonaisuudessaan vuokranantajan käyttöön.

Tee osoitteenmuutos varmistaaksesi postin uuteen osoitteeseesi.

Helpottaaksemme muuttoasi talonmies ilmoittaa sähkölaitokselle muutostasi, jotta he voivat lähettää sinulle loppulaskun.

SIIVOUS

Huoneisto on siivottava Uudenkaarlepyyn Asuntojen siivousohjeiden mukaan. Siivousohjeet saat toimistomstamme je ne löytyvät myös osiosta "Siivous". Ota yhteyttä talonmieheen loppusiivouksen tarkistamiseksi. Avaimet jätetään talonmiehelle samalla kun siivous ja huoneisto tarkastetaan. Samalla talonmies lukee huoneiston vesimittarin, jos sellainen on.

AVAINTEN PALAUTTAMINEN

Muutettaessa pois huoneistosta tulee kaikki kiinteistöön kuuluvat avaimet luovuttaa kiinteistöyhtiön edustajalle (talonmiehelle). Jos avaimia ei luovuteta (mukaan luettuna moottorilämmitystolpan avaimet) veloitamme vuokralaiselta lukonvaihdon ja avainten todelliset kulut. 

TAKUUMAKSU

Jokaiselta uudelta vuokralaiselta peritään takuuna yhden kuukauden vuokra. Takuumaksu palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille viimeistään kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen päättymisestä, edellyttäen, ettei yhtiöllä ole aihetta vaatia takuumaksun käyttämistä niiden korvausvaatimusten peittämiseksi, joita yhtiöllä voi olla vuokralaiselta (esim. maksamattomat vuokrat ja siivouskulut).

Huom! Ilmoita tilinumerosi takuumaksun palauttamista varten.

TUPAKOINTI KIELLETTY

Tupakointi on kielletty sisätiloissa kaikissa kiinteistöissämme. Kiellon rikkojaa laskutetaan tupakoinnin aiheuttamista vahingoista todellisten remontointikulujen mukaan. Lisäksi vuokrasopimus puretaan, mikäli tupakointi ei välittömästi lakkaa.