Asuntoon muutto

 

TERVETULOA UUDENKAARLEPYYN ASUNTOJEN VUOKRALAISEKSI!

- Talonmies antaa avaimet (3 kpl) sisään muutettaessa. Soita ja sopi ajankohdasta hänen kanssaan. Samalla asunnossa tehdään kuntotarkastus.

- Huoneistossa on oma sähkömittari. Sisään muuton yhteydessä ilmoitamme sähkölaitokselle, että olet muuttanut huoneistoon, tällä tavoin saat sähkölaskun suoraan kotiisi.

- Tee osoitteenmuutos ajoissa varmistaaksesi, että posti tavoittaa sinut.

- Vuokralaisella tulee olla kotivakuutus vuokrattuun asuntoon.

- Vuokranmaksun eräpäivä on tavallisesti kuukauden 5. päivä. Pankkisiirrot postitetaan vuokralaisille kesä- ja joulukuussa seuraavaksi 6 kuukaudeksi.

TAKUUMAKSU

Jokaiselta uudelta vuokralaiselta peritään takuuna yhden kuukauden vuokra. Maksu suoritetaan ennen huoneistoon muuttamista. Jos maksua ei suoriteta voi yhtiö välittömästi purkaa vuokrasopimuksen. Vuokralainen saa avaimet vasta kun takuumaksu on maksettu. Takuumaksusta ei makseta korkoa. Takuumaksu palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille viimeistään kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen päättymisestä, edellyttäen ettei yhtiöllä ole aihetta vaatia takuumaksun käyttämistä niiden korvausvaatimusten peittämiseksi, joita yhtiöllä voi olla vuokralaiselta (esim. maksamattomat vuokrat ja siivouskulut). (Hallituksen päätös 2.12.2014)

HUONEISTON ULKOPUOLELLE JÄÄNEET VUOKRALAISET

Vuokralaisen jätettyä avaimet huoneistoonsa on talonmiehellä tai muulla kiinteistöyhtiön edustajalla on oikeus laskuttaa vuokralaista oven avaamisesta 50 euroa/kerta arkisin klo. 16-07, 50 euroa/kerta lauantaisin sekä 75 euroa/kerta sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä. Ota yhteyttä talonmiehen päivystykseen oven avaamiseksi.

TUPAKOINTI KIELLETTY

Tupakointi on kielletty sisätiloissa kaikissa kiinteistöissämme. Kiellon rikkojaa laskutetaan tupakoinnin aiheuttamista vahingoista todellisten remontointikulujen mukaan. Lisäksi vuokrasopimus puretaan, mikäli tupakointi ei välittömästi lakkaa.