Irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanominen tehdään aina kirjallisesti. Irtisanomisaika on yksi kuukausi, se lasketaan irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä.

Ota yhteyttä toimistoomme, niin lähetämme sinulle valmiiksi täytetyn irtisanomislomakkeen tai täytä itse allaoleva lomake, tulosta, allekirjoita  ja lähetä tai jätä se Uudenkaarlepyyn Asuntojen toimistoon, Topeliuksenpuistikko 7. 66900 Uusikaarlepyy. Irtisanominen voidaan tehdä myös käymällä toimistossamme.

Pariskunnasta kumpikin allekirjoittaa lomakkeen. Muista kirjoittaa tilinumerosi takuumaksun plautusta varten,

Tyhjennetty asunto tulee siivota kunnolla Uudenkaarlepyyn Asuntojen siivousohjeiden mukaan (talvella ikkonoita ei tarvitse pestä ulkoa). Siivouksen jälkeen ota yhteyttä talonmieheen, joka tulee tarkastamaan asunnon sovittuna aikana. Hän vastaanottaa myös asunnon avaimet ja lukee sähkö- ja vesimittarit.

Jos haluat jättää huoneiston siivoamatta, se sopii. Siivoamme sen ja laskutamme sinua. Ilmoita meille kaksi viikkoa ennen poismuuttoasi, että haluat ostaa siivouksen meiltä.

Kun asunnon siivous hyväksytty, huoneistoa ei ole 'rikottu', vuokrat ja maksut maksettu, palautetaan maksettu takuumaksu irtisanomislomakkeella ilmoitetulle tilille.