Bostadsansökan

Då våra fastigheter finns vackert placerade på olika områden i Nykarleby kommun, hittar vi säkert en bostad som passar just dina behov. Fyll omsorgsfullt i blanketten nedan samt beskriv ditt behov av bostad. Kom ihåg att underteckna ansökan via länken du får som e-postmeddelande från Visma sign. Ansökan träder i kraft först då den är undertecknad.

Vi kontrollerar kredituppgifter på alla som söker bostad hos oss.

Husdjur är tillåtna i alla våra lägenheter. Hyresgästen har ansvar för sina husdjur och bör se till att grannarna inte störs av dem.

Rökning är förbjuden i alla lägenheter, samt inomhus i fastigheterna.

Vi uppbär nomalt en garantiavgift motsvarande en månads hyra före inflyttning i bostaden.

Som hyresgäst hos Nykarleby bostäder ska du skaffa en hemförsäkring innehållande ansvarsförsäkring, vilken ska hållas i kraft under hela hyrestiden.

Din bostadsansökan är i kraft i 4 månader. Om vi under den tiden inte hittat en lägenhet som motsvarar dina önskemål kan du enkelt förnya den genom att kontakta oss på kontoret. Om du hittat en annan bostad och din ansökan då blir inaktuell, vänligen meddela oss på kontoret att din ansökan kan tas bort.

Välkommen med din bostadsansökan till Nykarleby bostäder!

 

BOSTADSANSÖKAN
SÖKANDES PERSONUPPGIFTER
PERSONUPPGIFTER FÖR MAKA/MAKE/SAMBO
ÖVRIGA SOM FLYTTAR IN
Namn
Födelsetid
DEN SÖKTA LÄGENHETEN
Lägenhetstyp
r+kv/k eller
r+kv/k
Lägenhetens storlek
m² -
UPPGIFTER OM BEHOVET AV BOSTAD
Med denna ansökan samtycker jag till att personuppgifterna samlas in och behandlas enligt Nykarleby bostäders registerbeskrivning angående kundregistret, samt till att kredituppgifterna granskas.