Asuntohakemus

Koska kiinteistömme sijaitsevat eri alueilla Uudenkaarlepyyn kuntaa, löydämme varmaankin asunnon, joka sopii sinun tarpeisiisi. Täytä oheinen hakemus huolella ja muista kertoa asunnontarpeestasi. Muista allekirjottaa hakemus linkin kautta, jonka saat sähköpostitse VismaSignilta. Hakemus astuu voimaan kun se on allekirjoitettu.

Tarkistamme kaikkien asunnonhakijoiden luottotiedot.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja kaikissa huoneistoissamme. Vuokralainen vastaa lemmikeistään ja huolehtii siitä, että ne eivät häiritse naapureita.

Tupakointi on kiellettyä huoneistoissamme, sekä kaikissa kiinteistöjen sisätiloissa.

Perimme normaalisti yhden kuukauden vuokraa vastaavan takuumaksun ennen asuntoon muuttoa.

Vuokralaisenamme sinun tulee hankkia kotivakuutus, joka sisältää vastuuvakuutuksen. Vakuutuksen tulee olla voimassa koko vuokra-ajan.

Asuntohakemuksesi on voimassa 4 kuukautta. Jos emme tänä aikana ole löytäneet huoneistoa, joka vastaa toiveitasi, voit helposti uudistaa hakemuksesi ottamalla yhteyttä toimistoomme. Jos olet löytänyt toisen asunnon ja hakemuksesi ei enää ole ajankohtainen, ilmoitathan siitä ystävällisesti toimistoomme.

Tervetuloa meille asuntohakemuksesi kanssa!

 

ASUNTOHAKEMUS
HAKIJAN HENKILÖTIEDOT
PUOLISON HENKILÖTIEDOT
MUUT MUUTTAVAT
Nimi
Syntymäaika
HAETTU ASUNTO
Asunnon tyyppi
r+kv/k tai
r+kv/k
Asunnon koko
m² -
TIEDOT ASUNNON TARPEESTA
Tällä hakemuksella suostun siihen, että henkilötietojani kerätään ja käsitellään Nykarleby bostädersin asiakasrekisterin rekisteriselosteen mukaisesti, sekä siihen, että luottotietojani tarkistetaan.