Irtisanominen

Irtisanomisaika on kokonainen kalenterikuukausi, se lasketaan irtisanomiskuukauden seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä. Vuokrasopimuksen irtisanominen tehdään aina kirjallisesti.

Ottakaa yhteyttä tai käykää toimistossamme, niin lähetämme valmiiksi täytetyn irtisanomislomakkeen, tai täyttäkää itse alla-oleva sähköinen lomake. Kun olette lähettäneet sähköisen lomakkeen, saatte sähköpostin VismaSignilta. Sen kautta voitte allekirjoittaa irtisanomislomakkeenne. Kun pariskunta irtisanoo vuokrasopimuksensa, lomakkeen on aina oltava molempien osapuolten allekirjoittama, jotta se olisi voimassa. 

Irtisanominen on voimassa vasta, kun kaikki osapuolet (sekä vuokralaiset että vuokranantaja) ovat allekirjoittaneet sen.

Muistakaa kirjoittaa tilinumeronne takuumaksun palautusta varten.

Tyhjennetty asunto tulee aina siivota kunnolla Uudenkaarlepyyn Asuntojen siivousohjeiden mukaan. Siivouksen jälkeen ottakaa yhteyttä talonmieheen, joka tulee tarkastamaan asunnon vuokralaisen kanssa sovittuna aikana, toki viimeistään kello 15:30 ulosmuuttopäivänä. Hän vastaanottaa myös asunnon avaimet ja lukee mahdolliset vesimittarit.

Halutessanne voitte jättää huoneiston siivoamatta, ja Uudenkaarlepyyn Asunnot laskuttaa teitä tästä. Ilmoittakaa meille kaksi viikkoa ennen poismuuttoanne, jos haluatte tilata siivouksen meiltä.

Kun asunnon siivous on hyväksytty, vahingontekoa ei ole todettu, sekä kaikki vuokrat ja maksut on maksettu, palautetaan maksettu takuumaksu irtisanomislomakkeella ilmoitetulle tilille.

VUOKRALAINEN/VUOKRALAISET
VUOKRASOPIMUS, JOKA IRTISANOTAAN, ON KIRJALLISESTI SOVITTU JA KOSKEE ASUNTOA
VUOKRAOBJEKTI
IRTISANOMINEN
ALLEKIRJOITUS