Vi söker en FASTIGHETSSEKRETERARE på 80% för tillsvidareanställning

2.2.2024

Nykarleby bostäder söker en

FASTIGHETSSEKRETERARE

på 80% för tillsvidareanställning.

 

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av kundbetjäning, bokföring, reskontraskötsel och skötsel av betalningsrörelsen. Du handhar bokslut och olika deklarationer, bistår vid det årliga budgetarbetet samt sköter den månatliga löneräkningen och dess anmälningar.  Du betjänar våra kunder och är en viktig del i uthyrningsverksamheten och kommunikationen. Dina främsta arbetsverktyg är Fennoa samt Unes-isännöinti.

Vi söker dig:
- med lämplig utbildning och arbetserfarenhet
- med språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Övriga språkkunskaper ses som en merit.
- som är noggrann och ansvarsfull
- som är van vid självständigt arbete
- som har lätt för att samarbeta

Vårt kontor finns i Stadshuset i Nykarleby, på Topeliusesplanden 7. Våra öppethållningstider är måndag till fredag kl. 8-16. Vi är ett litet, flexibelt team med nära samverkan med våra samarbetspartners.

Tjänsten är 80%, flextid, vilket innebär 29h/vecka. Lön enligt AKTA samt eventuella tillägg. Personalförmåner erbjuds. Prövotid 6 månader. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda en arbetsplats med omväxlande uppgifter i ett tryggt företag med framtidsvisioner.

Välkommen in med din ansökan+CV till e-post malin.wiklund@nykarleby.fi senast 18.2.2024. Tilläggsinformation om tjänsten fås från VD Malin Wiklund via telefon 0503243195 eller e-post malin.wiklund@nykarleby.fi

Nykarleby bostäder är ett aktiebolag som hör till koncernen Nykarleby stad, emedan staden äger ca 97% av aktierna. Den andra ägaren, med 3 % av aktierna, är KWH-koncernen. Nykarleby bostäder äger 29 hyreshus i Nykarleby, Jeppo, Pensala, Munsala, Hirvlax, Kovjoki och Socklot, och hyr ut de 308 bostadslägenheterna i dessa hus. Bolaget leds av en styrelse bestående av 7 medlemmar. Personalen består av 3 personer; VD/disponent, fastighetssekreterare och snickare.Gå till "Nyheter"