Irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanominen tehdään aina kirjallisesti. Irtisanomisaika on yksi kuukausi, se lasketaan irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä.

Ota yhteyttä toimistoomme, niin lähetämme sinulle valmiiksi täytetyn irtisanomislomakkeen tai täytä itse allaoleva lomake, tulosta, allekirjoita  ja lähetä tai jätä se Uudenkaarlepyyn Asuntojen toimistoon, Topeliuksenpuistikko 7. 66900 Uusikaarlepyy. Irtisanominen voidaan tehdä myös käymällä toimistossamme.

Pariskunnasta kumpikin allekirjoittaa lomakkeen. Muista kirjoittaa tilinumerosi takuumaksun palutusta varten,

Tyhjennetty asunto tulee siivota kunnolla Uudenkaarlepyyn Asuntojen siivousohjeiden mukaan (talvella ikkunoita ei tarvitse pestä ulkoa). Siivouksen jälkeen ota yhteyttä talonmieheen, joka tulee tarkastamaan asunnon vuokralaisen kanssa sovittuna aikana, toki viimestään kello 15:30 ulosmuuttopäivänä. Hän vastaanottaa myös asunnon avaimet ja lukee mahd. vesimittarit.

Jos haluat jättää huoneiston siivoamatta, se sopii. Siivoamme sen ja laskutamme sinua. Ilmoita meille kaksi viikkoa ennen poismuuttoasi, että haluat ostaa siivouksen meiltä.

Kun asunnon siivous hyväksytty, huoneistoa ei ole 'rikottu', vuokrat ja maksut maksettu, palautetaan maksettu takuumaksu irtisanomislomakkeella ilmoitetulle tilille.

Paina tästä avataksesi sähköisen irtisanominen lomakkeen